Services

Bezorgservice

Apotheek Havinga biedt u de mogelijkheid uw geneesmiddelen gratis bij u thuis te laten bezorgen gedurende de hele dag. Het ophalen van recepten bij u thuis is geen probleem. Op zaterdag is het niet mogelijk uw medicijnen te bezorgen.

Wij bezorgen iedere dag in de omliggende postcodegebieden (2518, 2513, 2517, etc.). Woont u verder weg van de apotheek dan kunnen we niet garanderen dat uw medicijnen dezelfde dag nog gebracht kunnen worden, hoewel dit meestal wel lukt.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur op ons parkeerterrein.

Iedere ochtend (maandag t/m vrijdag) zijn wij al vanaf 08.00 uur geopend. Op zaterdag vanaf 10.00 uur.

Medischegegevens.nl

Bij Apotheek Havinga houden we alle gegevens over medicijngebruik bij in het medicatiedossier. Als client van Apotheek Havinga heeft u de mogelijkheid om altijd en overal veilig toegang te hebben tot uw eigen dossier. U heeft alleen een computer met internet, een mobiele telefoon en een e-mailadres nodig. U kunt zich inschrijven in de apotheek. U heeft hiervoor uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart nodig. Kijkt u op de website www.medischegegevens.nl voor meer informatie.

Huisartsen Prikpost

Sinds kort kunt u bij Apotheek Havinga uw bloed laten afnemen voor onderzoek. U kunt langs komen met het verwijsbriefje van uw huisarts. Uw hoeft niet meer naar het ziekenhuis toe.

Het grote voordeel van de prikpost bij Apotheek Havinga is dat u snel (binnen 2-3 dagen) de uitslag al binnen heeft en dat de wachttijden veel korter zijn dan bijvoorbeeld in het ziekenhuis.

De prikpost is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30 uur 's ochtends tot 10.00.

In augustus 2012 is de prikpost gesloten op woensdag 1-8 en 8-8 ivm de vakantieperiode.

Recepten per E-mail en Fax

Het is mogelijk om uw recept per fax naar ons te sturen (faxnummer 070-3106702). Denk ook aan onze e-mail service(info@apotheek-havinga.nl) of via geef uw herhaalrecepten door via deze site. Kies hiervoor de optie “Herhaalrecepten” in het linkermenu.

Uw recept wordt dezelfde dag nog klaargemaakt en indien u dat wenst bij u thuis bezorgt!

Pilservice

U heeft tegenwoordig geen herhalingsrecept meer nodig voor anticonceptie. Bestel uw pil makkelijk en snel via de website www.apotheek-havinga.nl. U kunt natuurlijk ook langs komen in de apotheek of telefonisch uw bestelling doorgeven.

U kunt hiervoor de optie “Pilservice” kiezen in het linkermenu.

Diabetesservice

Wilt u gemakkelijk en snel uw teststrips, lancetten en naaldjes in huis hebben? Via deze site, e-mail of telefoon kunt u uw diabetesmaterialen bestellen. Wij zorgen ervoor dat het dan vaak dezelfde dag nog klaarligt of bij u thuis wordt bezorgt.

Om uw materialen direct te bestellen kunt u de optie “Diabetesservice” kiezen in het linkermenu.

Wilt u uw bloedglucosemeter laten controleren? Heeft u extra uitleg nodig over het gebruik van uw meter of over diabetes mellitus? Komt u gewoon even langs in de apotheek of maak van tevoren een afspraak.

Havinga International Travel Service

Gaat u binnenkort een verre reis maken of op vakantie naar bijvoorbeeld Turkije? Kom langs voor een deskundig reisadvies op maat en uitgebreide informatie! U kunt ook van tevoren een afspraak maken met Alexis of Patricia voor een uitgebreider gesprek over uw reis. U weet dan precies welke vaccinaties en malariatabletten u nodig heeft. Wij leveren alle vaccinaties en middelen ter preventie van malaria. Wij hebben voor verre reizen een speciaal samengesteld assortiment. Ook helpen we u graag bij het samenstellen of aanvullen van uw reisapotheek.

Advies over medicijnen

Wij zien het als onze taak uw geneesmiddelgebruik zo goed mogelijk te begeleiden, bij vragen of wensen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u meer weten over uw geneesmiddelen? Maak dan gerust een afspraak met een van onze apothekers voor een gratis medicijnconsult.

Retour Medicijnen

Wij nemen oude geneesmiddelen die verlopen zijn of die u niet meer gebruikt uitsluitend retour ter vernietiging. Medicijnen kunnen niet geruild worden. Er vindt geen terugbetaling plaats. Door aansprakelijkheid worden medicijnen die de apotheek uit zijn geweest niet meer terug genomen. Dit heeft onder andere te maken met de strenge eisen die gelden voor het vervoer en de opslag van geneesmiddelen. Gebruikte naalden en spuiten worden alleen ingenomen als deze in een naaldencontainer zitten.

Roger & Gallet

Op zoek naar een origineel cadeau? Apotheek Havinga heeft een uniek en volledig assortiment Roger & Gallet gezichtsverzorgingsproducten. Kom langs en overtuig uzelf. Van de meeste zeepjes hebben wij gratis monsters zodat u deze thuis kunt uitproberen. Door de natuurlijke etherische oliën zijn ze ook geschikt voor de gevoelige huid. Wij versturen deze producten door heel Nederland (per post). Neemt u contact op met de apotheek als wij u ergens mee kunnen helpen.

Huidverzorging

Wij hebben meerdere lijnen voor een optimale verzorging van uw huid, Vichy, Avène, Caudalie, Apivita en La Roche Posay. Hiermee hebben we voor alle huidtypen, inclusief de meest gevoelige, producten voor een goede dagelijkse verzorging.

Kom gerust langs voor een persoonlijk advies van onze specialiste. Van de meeste producten hebben we monsters in huis, zodat u deze thuis kan uitproberen.

Griekse huidverzoring: APIVITA (Nieuw!!!)

Apivita is al sinds 1979 op de markt in Griekenland en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. In Den Haag kunt u terecht bij Apotheek Havinga en Kring-apotheek Frankenslag. Kom langs om kennis te maken met de heerlijke natuurlijke huidverzorgingsproducten. Geef uw huid een boost met één van de 22 verschillende soorten huidmaskers, zoals bijvoorbeeld Express Beauty Komkommer (hydraterend),  Roze klei (reinigend), Wortel (voedend), Granaatappel (vitaliserend) of Rode wijn (huidverstevigend).

De naam Apivita komt van de Latijnse woorden Api (bij) en Vita (leven). De producten bestaan voor 85% - 100 % uit natuurlijke ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van extracten van ruim 5.500 planten uit de Griekse flora. Deze worden gecombineerd met natuurlijke essentiele oliën en 100% pure bijenproducten. Aan Apivita worden geen kunstmatige kleur- en geurstoffen toegevoegd. De producten en ingrediënten zijn dierproefvrij.

Apivita ziet het als een uitdaging om natuurlijke cosmetische producten te maken. Hoewel dit geen eenvoudige opdracht is, zijn ze er bij Apivita in geslaagd om dermocosmetica te maken MET een grote verscheidenheid aan natuurlijke werkzame ingrediënten en ZONDER toevoeging van stoffen waarvan bekend is dat ze schadelijk kunnen zijn voor mens of natuur (zoals parabenen, propyleenglycol, siliconen, ethanolamine en minerale oliën).

Voor meer informatie kunt u langs komen in de apotheek, e-mailen of kijken op de website van Apivita (klik op het linkerlogo).

Klorane haarverzorging

Klorane brengt een uitgebreide lijn met diverse haarverzoringsproducten op de markt. Hierbij maken ze gebruik van natuurlijke plantenextracten. Er zijn shampoos en conditioners voor alle haartypen. Indien gewenst, kunt u uzelf overtuigen van de kwaliteit van deze shampoos door een monster te gebruiken.

Avène voor de gevoelige huid 

Avène is een dermatologische huidverzorgingslijn. De producten worden bereid met thermaal water uit de speciale bron van Avène. Deze lijn is met name geschikt voor mensen met een (zeer) gevoelige huid. Stoffen die in andere cosmetica producten zorgen voor irritatie en allergische reacties zijn bewust weggelaten. In de apotheek kunnen we u verder adviseren over deze bijzondere lijn. Verder zijn er monsters beschikbaar zodat u de producten thuis kan uit proberen.

Uniek Kado van Roger & Gallet

Apotheek Havinga heeft beslag weten te leggen op een aantal zeer exclusieve kadoverpakking van Roger & Gallet. Deze zijn speciaal gemaakt voor het 200-jarig jubileum. We hebben nog één verpakkingen in huis.

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.